SpeVanDoesburgRinsemaHuisciale kortingsactie voor donateurs van Smelne’s Erfskip!

In het oktobernummer van Smelne’s Erfskip staat een boeiend artikel over het Van Doesburg-Rinsemahuis in Drachten. Over het Van Doesburg-Rinsemahuis en met name het onderzoek dat gedaan is, valt nog veel meer te vertellen. Bovendien is aan de hand van de illustraties, hoe mooi de beelden ook zijn, niet uit te leggen wat je ervaart wanneer je in de woning staat. Voor donateurs van Smelne’s Erfskip heeft Museum Dr8888 daarom een kortingsactie opgezet voor een exclusief bezoek, inclusief het gebruik van de audiotour. De audiotour is zowel in het Nederlands als in het Fries te beluisteren.

In de maand oktober biedt Museum Dr8888 de donateurs van Smelne’s Erfskip 50% korting aan op hun (online) tickets voor het Van Doesburg-Rinsemahuis. Deze aanbieding is geldig vanaf twee personen. Hoe? Ga naar onze website: www.museumdrachten.nl/tickets-museumwoning/, ga naar de kortingsactie, vul het aantal kaarten in en vul bij code de kortingscode VDRH10 in. De actie is geldig t/m 31 oktober 2020.


donateur

Monumenten

SE 34 OP WinkelwoonhuisEigenlijk moet de benaming ‘werkwinkelwoonhuis’ zijn, want dit pand uit 1930 is drie-in-één: woning, winkel, werkplaats (van oost naar west). Het woongedeelte van dit gebouw, zakelijk-expressionistisc

...

Facebook

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button