Niet alleen als donateur, maar ook als vrijwilliger kunt het Smelne's Erfskip ondersteunen. Dat kan op diverse terreinen en op verschillende manieren. Om een indruk te geven, noemen we hier een aantal mogelijkheden:

- Meewerken aan de organisatie van de jaarlijkse Open Monumentendag.

- Meewerken aan de organisatie van de door Smelne's Erfskip belegde bijeenkomsten, zoals de thema-avonden en de middagen in Drachten (of soms elders).

- Wij beschikken over een omvangrijk archief, wat bovendien nog steeds groeiende is. Momenteel zijn we bezig om ons fotomateriaal te digitaliseren. Assistentie daarbij is erg welkom.

- Het uitgeven van ons magazine Smelne's Erfskip is (drie keer per jaar) een stevige klus. We zoeken versterking van de redactie. Hierbij ligt het accent op de organisatorische kant van de zaak. De volgende twee punten gaan over de inhoud van het blad.

- Voor artikelen in het blad moet vaak 'spitwerk' in de archieven worden gedaan. Ook hiervoor is versterking welkom.

- Hebt u bovendien ook nog een goede hand van schrijven om daar zelf een artikel van te maken: graag!

- Verder spelen er regelmatig projecten, waarvoor allerlei activiteiten gedaan moeten worden.

U bent dus van harte uitgenodigd mee te doen! Hebt u belangstelling, dan kunt u (telefonisch) contact opnemen met een van de bestuursleden of - het contactformulier invullen en versturen. Daarna nemen wij contact met u op. Alvast onze dank voor uw reactie!


donateur

Monumenten

Beeldbank Smallingerland