Film Drachten 1954

Film van Drachten in 1954.

Mensen waarvan we de namen kennen (stand 8/1/2020). Aangezien de film ook op Fries Filmarchief (link) staat is met een ander tijdsverloop, is hieronder ook de lijst te vinden met de daaraan aangepaste tijden.

Lees meer...

Publicaties

We beschikken over een behoorlijk uitgebreid assortiment van boeken en wandel- en fietsroutes die te maken hebben met de monumenten en cultuurhistorie van Smallingerland. Een overzicht hiervan vindt u onder de knop Boeken.
Wilt u eerst nog meer informatie of direct een bestelling doen?

Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 0512 52 20 82 (Roelof Hazelhoff). We maken dan een afspraak over het afhalen, bezorgen of toezending van uw bestelling.

Ook kunt u oude magazines nabestellen. Oude nummers kosten € 2,-- per exemplaar. Bij verzending komen er verzend- en portokosten bij ad € 3,-- bij voor één exemplaar. Bij meerdere exemplaren zijn de verzendkosten relatief lager. Dat kan per bestelling worden afgesproken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Van de magazines zijn de nummers 1, 2, 24, 25 en 29 uitverkocht. Deze kunt u via deze links downloaden: M1 M2 M24 M25 M29

Subcategorieën

donateur

Monumenten

Beeldbank Smallingerland